Посети италия безплатно!

Искаш да посетиш БЕЗПЛАТНО прекрасната ИТАЛИЯ ? Звучи супер, нали? Drink-drive.eu ти дава тази възможност – какво трябва да направиш?

УЧАСТВАЙ в играта на Drink-drive.eu като за целта трябва да намериш TВОЯТА СНИМКА с нашите рекламни визитки и момичета, след което да се тагнеш в публикацията във Фейсбук страницата ни!

Ако вече си ползвал услугите ни или си харесал страницата също можеш да участваш в играта като СПОДЕЛИШ В КОМЕНТАР какво е твоето впечатление от услугата и защо би ползвал drink-drive.eu в бъдеще

Играта ще продължи до 30 септември, като победителят ще бъде изтеглен на 1 октомври чрез томбола на случаен принцип от всички участвали. Неговото име ще бъде обявено във Фейсбук страницата и на сайта https://drink-drive.eu. Заелите второ и трето място ще получат ваучер за БЕЗПЛАТНО ОБСЛУЖВАНЕ на автомобил на стойност 200 лева и БЕЗПЛАТНА ФОТОСЕСИЯ от студио Милен Лесеман

Не пропускай тази възможност, ИТАЛИЯ ТЕ ОЧАКВА! ВКЛЮЧИ СЕ в играта!

Подобни публикации

Koи са победителите?

Koи са победителите?

Октомври започва повече от силно за Ваня Василева​ , която е голямата победителка в играта на https://drink-drive.eu ! Тя печели БЕЗПЛАТНА ЕКСКУРЗИЯ до Италия, организирана от нашия екип!
Колко промила?

Колко промила?

Знаете ли колко са максимално допустимите промили алкохол в кръвта в България? Ако не, то ето го отговорът – към настоящия момент горната разрешена граница в България е 0.05 промила.